12 Lip

Pracownik poszukiwany!

12 lipca 2016 | Autor: |

W związku z dynamicznym rozwojem naszej Fundacji działającej w obszarze kultury i języka polskiego poszukujemy młodej, odpowiedzialnej, dynamicznej, otwartej i dobrze zorganizowanej osoby.

Niezbędna jest znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym. Znajomość języka rosyjskiego i/lub ukraińskiego będzie bardzo ważnym atutem.

Zatrudniona osoba będzie odpowiedzialna za organizację biura, bezpośrednie kontakty z klientami, prowadzenie dokumentacji (protokoły, umowy, uchwały, sprawozdania), prowadzenie korespondencji mailowej i tradycyjnej, organizację kursów, współtworzenie projektów oraz wyszukiwanie mechanizmów wspierających organizacje pozarządowe.

Zapewniamy:

• pracę w międzynarodowym środowisku,
  • elastyczne godziny pracy w ramach umowy o pracę,
  • możliwość rozwoju w prężnej organizacji pozarządowej.

Dokumenty aplikacyjne (list motywacyjny i CV) prosimy przesyłać na adres: zarzad@fundacjareja.eu do dnia 31.07.2016 r.

Dokumenty powinny zawierać następującą klauzulę:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; (tekst jednolity: Dz.U. z 2015r., poz. 2135).

Zarząd Fundacji zastrzega sobie możliwość odpowiedzi jedynie na wybrane zgłoszenia.

Dodatkowych informacji udzielamy mailowo. Wszelkie pytania prosimy kierować na adres: zarzad@fundacjareja.eu.